jueves, 9 de julio de 2020

LA NIT - A Cala Balmins unim la lluna i el mar per a tu.

Quan es fa fosc, el xiringuito de Cala Balmins es transforma per donar pas a LA NIT. Un espai creat per poder gaudir d’un sopar a la fresca, vora el mar, sense presses i lluny de les aglomeracions del cap de setmana.

Cala Balmins vol oferir als seus comensals l’experiència de gaudir d’una cuina japonesa ( de la mà del restaurant Aki Japanese Cuisine) en un entorn molt cuidat, on tots els petits detalls tenen la seva importància. La combinació d’unes vistes impressionants de l'skyline de Sitges amb un mobiliari de fusta fet a mà, rodejat de flors i plantes, amb la banda sonora de les onades i una il·luminació minimalista de creació pròpia. Una exquisidesa ideal per passar una vetllada memorable.

També podeu gaudir de LA NIT per fer un còctel en el seu espai d’estil chill-out decorat amb la mateixa cura i il·lusió.
* Obert els divendres, dissabtes i diumenges de Juliol /Agost a partir de les 22:00h. fins la 1:30h.

* Sopar a la terrassa sempre amb prèvia reserva.

* Reserves al tf: +34 644 90 52 97 o email: info@calabalmins.com

************************

Cuando oscurece, el chiringuito de Cala Balmins se transforma para dar paso a LA NIT. Un espacio creado para poder disfrutar de una cena al aire libre, junto al mar, sin prisas y lejos de las aglomeraciones del fin de semana.

Cala Balmins quiere ofrecer a sus comensales la experiencia de disfrutar de una cocina japonesa (de la mano del restaurante Aki Japanese Cuisine) en un entorno muy cuidado, donde todos los pequeños detalles tienen su importancia. La combinación de unas vistas impresionantes del skyline de Sitges con un mobiliario de madera hecho a mano, rodeado de flores y plantas, con la banda sonora de las olas y una iluminación minimalista de creación propia. Una exquisitez ideal para una velada memorable.

También puedes disfrutar de LA NIT para hacer un cóctel en su espacio de estilo chill-out decorado con el mismo cuidado e ilusión.
* Abierto los viernes, sábados y domingos de Julio/Agosto a partir de las 22:00h. hasta la 1:30h.

* Cena en la terraza siempre con previa reserva.

* Reservas al tf: +34 644 90 52 97 o email: info@calabalmins.com

************************

When the sun sets, the beach bar at Cala Balmins is transformed to receive LA NIT. A space created to enjoy a dinner experience, near the sea, relaxed and away from the crowds of the weekend.

Cala Balmins wants to offer dinners, the experience of enjoying Japanese cuisine (from Aki Japanese Cuisine restaurant) in an environment where all the little details are important. The combination of impressive views of the Sitges skyline with handmade wooden furniture, surrounded by flowers and plants, with the soundtrack of the waves and a minimalist lighting of their own creation. An ideal scenario to spend an unforgettable evening.

You can also enjoy LA NIT with a cocktail at the chillout decorated with the same care and love.


* Open every Friday, Saturday and Sunday on July/August from 10PM to 1.30AM

* Dinners always under previous booking

* Booking +34 644 90 52 97 or info@calabalmins.com
0 comentarios :

Publicar un comentario