martes, 25 de junio de 2013

La nit a Cala Balmins / La noche en Cala Balmins

A Cala Balmins pots gaudir de l’esplendor del matí, l’encant de la tarda i, a partir d’aquesta setmana, de la màgia de la nit. Pren nota:

** dijous 27 de juny a les 22h, gran nit del Far West a Cala Balmins. Hi trobaràs indis, vaquers, noies del can-can, un sheriff... i moooltes ganes de festa. T’animes? Vine disfressat!

** dissabte 29 de juny a les 20h, música en directe a càrrec del grup RightOn, que ens farà reviure clàssics del rock, soul i pop dels últims 40 anys.


** I a partir de juliol obrirem totes les nits dels divendres i dissabtes d’estiu. Una bona proposta que combatre la calor de l’estiu!


En Cala Balmins puedes disfrutar del esplendor de la mañana, el encanto de la tarde y, a partir de esta semana, de la magia de la noche. Toma nota:

** Jueves 27 de junio a las 22h, gran noche del Far West en Cala Balmins. Encontrarás indios, vaqueros, chicas del can-can, un sheriff ... y muuuchas ganas de fiesta. ¿Te animas? ¡Ven disfrazado!

** Sábado 29 de junio a las 20h, música en directo a cargo del grupo Righton, que nos hará revivir clásicos del rock, soul y pop de los últimos 40 años.

** Y a partir de julio abriremos todas las noches de los viernes y sábados de verano. ¡Una buena propuesta que combatir el calor del verano!

0 comentarios :

Publicar un comentario