sábado, 25 de mayo de 2013

Servei de massatges a Cala Balmins / Servicio de masajes en Cala Balmins

A Cala Balmins estem especialment contents... Ara sí que podem dir que hem iniciat la temporada 2013 oferint-vos el 100% dels nostres serveis. I amb una novetat, des d’avui tenim servei de massatges a la platja!!
Sota una carpa, a l’ombra, vora el mar i en mans d’un gran professional com en Gerard Dobbenberg, et garantim uns moments de relax i desconnexió total.

En Gerard t’ofereix un servei de massatges personalitzat en el que pots escollir entre diferents olis: lavanda, ambar, gessamí àrab, lotus, ametlles, aloe vera..., i tècniques:

·     * Massatge relaxant, on es centra en descarregar la tensió acumulada.

·     * Massatge esportiu, per tal d’evitar lesions i millorar el rendiment de l’esportista.

·     * Massatge anti-estrès, no s’utilitzen cremes ni locions, el client només s'ha d'asseure en una cadira ergonòmica, no cal desvestir-se.

·     * Shiatsu, un mètode de massatge realitzat amb la pressió dels pulgars i les palmes de les mans. Una bona tècnica per combatre els problemes tant físics com emocionals


Per a més informació sobre preus i serveis pots consultar directament a en Gerard a través del seu correu: gerarddo119@gmail.com o al “xiringuito” de Cala Balmins.

                                     ...........................................................................

En Cala Balmins estamos especialmente contentos... Ahora sí que podemos decir que hemos iniciado la temporada 2013 ofreciendo el 100% de nuestros servicios. Y con una novedad, desde hoy tenemos ¡¡servicio de masajes en la playa!!
Bajo una carpa, a la sombra, cerca del mar y en manos de un gran profesional como Gerard Dobbenberg, te garantizamos unos momentos de relax y desconexión total.

Gerard te ofrece un servicio de masajes personalizado en el que puedes elegir entre diferentes aceites: lavanda, ámbar, jazmín árabe, loto, almendras, aloe vera ..., y técnicas:

• Masaje relajante, donde se centra en descargar la tensión acumulada.

• Masaje deportivo, para evitar lesiones y mejorar el rendimiento del deportista.

• Masaje antiestrés, no se utilizan cremas ni lociones, el cliente sólo debe sentarse en una silla ergonómica, no hay que desvestirse.

• Shiatsu, un método de masaje realizado con la presión de los pulgares y las palmas de las manos. Una buena técnica para combatir los problemas tanto físicos como emocionales

Para más información sobre precios y servicios puedes consultar directamente a Gerard a través de su correo: gerarddo119@gmail.com  o en el "chiringuito" de Cala Balmins.


  0 comentarios :

Publicar un comentario